Окупанти звели два понтонні мости і поромну переправу біля Херсона – британська розвідка

Читать на русском
Поблизу Херсона загарбники встановили два понтонні мости та систему поромної переправи, щоб поновити свою логістику після останніх ударів ЗСУ.
Фото ілюстративнеУкрінформ

Поблизу Херсона загарбники встановили два понтонні мости та систему поромної переправи, щоб поновити свою логістику після останніх ударів ЗСУ.

Про це у звіті повідомляє британська розвідка.

«У районі Херсона російські війська, ймовірно, встановили два понтонні мости та систему поромної переправи, щоб компенсувати той факт, що мости поблизу були пошкоджені під час останніх ударів», – йдеться в повідомленні.

Херсонську область звільнять вже до вересня – депутат облрадиСклади та бази окупантів винищуються, підкріплення розносяться на марші, мости виведені з ладу і з перекиданням резервів у росіян великі проблеми

Зазначають, що на нещодавно окупованих територіях на півдні України влада, встановлена рф, швидше за все, перебуває під зростаючим тиском москви щодо консолідації свого контролю над регіоном і підготовки до референдумів про приєднання до росії.

Нагадаємо, 27 липня ЗСУ завдали другий удар по Антонівському мосту у тимчасово окупованому Херсоні. Після цього гауляйтери окупантів у Херсоні розпорядилися перекрити пошкоджений міст. Зараз проїзд по ньому неможливий.

Російські солдати вкрали пасажирський теплохід, пришвартований на Карантинному острові. Загарбники хочуть використовувати судно, як альтернативу виведеному з ладу Антонівському мосту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: