ЗСУ знищили ворожу батарею ЗРК С-300 на окупованій Херсонщині

Читать на русском
Ракетно-артилерійські підрозділи знищили батарею російських окупантів ЗРК С-300 в районі Зеленотропинського на Херсонщині в ході виконання вогневих завдань.

В ніч на 24 липня українські захисники знищили російську батарею ЗРК С-300, розташовану на тимчасово окупованій росією Херсонщині.

Про це повідомляє прес-центр оперативного командування «Південь».

Згідно з даними оперативного командування, ракетно-артилерійські підрозділи знищили батарею російських окупантів ЗРК С-300 в районі Зеленотропинського на Херсонщині в ході виконання вогневих завдань.

У Миколаєві одна з ворожих ракет влучила у гуманітарний склад – ОДАУ Миколаєві одна із шести ракет, які окупанти випустили вранці, влучила у гуманітарний склад.

Як зазначається у повідомленні, знищення С-300 це – «відповідь» за нічний обстріл окупантами Миколаєва. При цьому, ворог завдавав ударів саме 6 ракетами С-300.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська продовжують обстрілювати Миколаївську область. За минулу добу, 23 липня, загинули двоє місцевих жителів, ще п'ятеро поранені.

Раніше ми повідомляли, що у неділю, 24 липня, військові 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» збили російський безпілотник Zala.

Також нагадаємо, що на аеродромі тимчасово окупованого Мелітополя лунали вибухи, а в Мелітопольському районі пошкоджено залізницю, якою росіяни возять свої війська і техніку.

Додамо, за минулу добу ЗСУ ліквідували 280 російських окупантів, а всього від початку повномасштабного вторгнення країна-агресор вже втратила 39 520 військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: