Зеленський підтвердив просування ЗСУ в Херсонській області

Читать на русском
Всі спроби російських окупантів закріпитися в Херсонській області або якось протидіяти українському наступу нічого не дають
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Збройні Сили України повільно, крок за кроком, але просуваються Херсонською областю, деокуповуючи українські території. Російські окупанти нічого не можуть з цим вдіяти.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 23 липня.

«Цей день в чомусь схожий на всі попередні: знову ракетні удари, важкі бої на багатьох ділянках, Донбас, Харківщина, знову обстріли. Але в іншому в цей день видно, як ми просунулися до нашої перемоги. Вона буде. Перш за все, можна сказати зараз про Херсонську область. Окупанти намагалися там закріпитися. Їх колаборанти наробили різних нахабних заяв, які російською мовою називаються дуже влучним словом – «шапкозакидання»... Але чим це допомогло їм? Збройні Сили України крок за кроком просуваються в області» - запевнив він.

Нагадаємо, раніше радник глави ОПУ Михайло Подоляк зазначив, що російські окупанти можуть покинути Херсон самостійно, на своїх ногах, поки вони ще можуть це зробити. Потім буде пізно.

В ОПУ вважають, що після того, як Україна деокупує Херсон і викине з міста окупантів, в росії настане моральний надлом і моральна поразка у війні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: