Окупанти випустили по Миколаєву шість ракет – Кім

Читать на русском
Російські військові сьогодні вранці знову обстріляли Миколаїв – ворог завдав удару 6 ракетами С-300.
ілюстративне фото

Російські військові сьогодні вранці обстріляли Миколаїв – ворог завдав удару 6 ракетами С-300. Попередньо, без жертв та постраждалих.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

У Миколаєві готові платити по 100 доларів за «здачу» коригувальників вогню: деталіЗа інформацію про ворожих корегувальників вогню у Миколаївській області можна отримати 100 доларів. Що для цього потрібно надати.

«Вранці, 23 липня, близько 04:20, ворог завдав удару по місту 6 ракетами С-300. Внаслідок обстрілу сталося загоряння на території складського приміщення та сухої трави на відкритій території. Інші влучання були по околицям міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Голова ОВА також повідомив, що вдень та ввечері, 22 липня, через влучання боєприпасів та їхніх уламків горіла суха трава та чагарники у Корабельному районі.

У Миколаївському районі вдень 22 липня внаслідок ворожих обстрілів у лісовому господарстві Галицинівської громади горіла хвойна підстилка та ліс.

Також після обстрілу вночі, 22 липня, у с. Галициново спалахнув житловий будинок. Постраждалих немає.

У Баштанському районі тривають обстріли території Березнегуватської та Широківської громад. Влучання були за межами населених пунктів.

У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно, додав Кім.

Нагадаємо, сьогодні вранці війська рф вдарили по Харкову з РСЗВ, є постраждалий.

Раніше повідомлялося, що Миколаїв можуть закрити на 1-2 дні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: