У Херсонській області в оточенні можуть бути до двох тисяч російських солдатів – The Insider

Читать на русском
Навіть якщо оточені БТГ неабияк пошарпані та не поповнювалися вчасно і у потрібних кількостях, в оточенні все одно можуть опинитися до тисячі російських солдатів
Ілюстративне фотоAnadolu Agency

У оточення на Херсонському напрямку могли потрапити понад дві тисячі російських окупантів. Таке число вимальовується з аналізу різних джерел про оточення, яке Збройні Сили України влаштували росіянам.

Про це повідомляє The Insider з посиланням на власні джерела з-поміж обізнаних у ситуації.

За даними видання, три російські батальйонно-тактичні групи запросили від українських військових «зелений коридор» для виходу з оточення. Поміж цих груп - рота спецназу і танкова рота. Також видання зазначає, що навіть якщо оточені БТГ неабияк пошарпані та не поповнювалися вчасно і в потрібних кількостях, в оточенні все одно можуть опинитися до тисячі російських солдатів.

Наступ, який призвів до оточення окупантів, вівся у двох напрямках - Ольгине – Костирка та Потьомкіно – Нововознесенське. Крім того, зазначає видання, в районі н/п Архангельське - Золота балка над російськими військами в числі двох БТГ також нависла загроза оточення. Однак там поки що росіяни наполегливо тримають оборону.

Нагадаємо, раніше радник глави ОПУ Олексій Арестович підтвердив, що Збройні Сили України влаштували перше оточення російських військ у цій війні. Велика група російських окупантів потрапила в «котел» біля населеного пункту Високопілля в Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: