В окупованому Мелітополі лунали вибухи: росіян обстріляли на аеродромі та залізниці

Читать на русском
В Мелітополі та поблизу міста була чергова пекельна ніч для російських окупантів. ЗСУ атакували одразу по трьох територіях.
t.me/ivan_fedorov_melitopol

На аеродромі тимчасово окупованого Мелітополя лунали вибухи, а в Мелітопольському районі пошкоджено залізницю, якою росіяни возять свої війська і техніку.

Про це повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«В Мелітополі та поблизу міста чергова пекельна ніч для рашистів – одразу по трьох територіях», - зазначає мер.

Як повідомляється, по-перше, лунали вибухи й засвідчено дим на аеродромі Мелітополя, який окупанти безуспішно намагаються відновити після атак ЗСУ.

Окупанти в Мелітополі готуються до наступу ЗСУ – мерВійська рф почали зміцнювати оборону в окупованому Мелітополі, оскільки вони готуються до наступу ЗСУ.

По-друге, було чутно вибухи у східному напрямку від міста – поблизу села Костянтинівка.

По-третє, пошкоджено залізничну інфраструктуру в Мелітопольському районі, яку окупанти використовували для перевезення військової техніки та особового складу в напрямку м. Василівка та м. Токмак. Він додав, що це значно ускладнює логістику ворога.

«Сподіваємось на сюрприз рашистам від руху опору й чекаємо на підтвердження інформації», - підсумував мер.

Нагадаємо, що у Мелітополі російські окупанти захопили завод, потужності якого орендувало підприємство з виробництва медичного та промислового кисню. Також росіяни облаштували казарми у ліцеї.

Раніше ми повідомляли, що окупанти збирають як «живий щит» черги на блокпостах в Запорізькій області. Там померло вже чотири людини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: