У Херсонській області на межі знищення десятки сіл – ОДА

Читать на русском
Ситуація у Херсонській області - на межі знищення перебувають десятки сіл, в області заміновані дороги.

Ситуація на Херсонщині стає все більш напруженою. На межі знищення знаходяться десятки сіл, в області заміновані дороги.

Про це інформують у зведенні Херсонської ОДА 22 липня.

Арестович спрогнозував ситуацію в росії після деокупації Херсона українською армієюУ разі деокупації Україною Херсона або іншого значущого міста в росії моментально загостриться політична ситуація

Як повідомляється, на межі знищення — десятки сіл Бериславського району, бойові дії точаться і в тергромадах Каховського та Херсонського районів.

Мешканці територій, що межують зі Снігурівкою та Зеленодольськом, розповідають про замінування низки доріг та берега річки Інгулець. Як зазначили в ОДА, щодня через встановлені міни гине худоба, яку через відсутність води та евакуацію були змушені випустити мирні жителі.

Також зазначено, що вже майже тиждень окупанти перевіряють гаражі в Херсоні.

За розповідями мешканців міста, російські військові шукають зброю. На вулицях обласного центру блокпости, також з'являються все більше російських патрульних.

Нагадаємо, у російських окупантів виникли труднощі з ремонтом Антонівського мосту в Херсоні – після ударів по ньому ЗСУ.

Радник голови ОПУ Михайло Подоляк порекомендував російським окупантам залишити Херсон самостійно, допоки вони ще можуть.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: