Росіяни агітують молодь Херсонщини вступати до проросійських організацій – ГУР

Читать на русском
Окупанти залучають молодь у проросійські організації – молоді будівельники Херсонської області та молодь Херсона.

Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях Херсонщини намагаються насаджувати проросійську світогляд серед української молоді.

Про це повідомило ГУ Міністерства оборони України у п'ятницю, 21 липня.

У тимчасово окупованому Херсоні партизани розкрили мережу проросійських колаборантівЙдеться про колаборантську групу, яка працює в інтересах окупаційної комендатури в Херсоні. Частина з них вже потрапила до рук партизанів і почала говорити

Як зазначається, одним із головних елементів цієї політики стало так зване «військово-патріотичне виховання». З цією метою активно формуються так звані «громадські організації» на кшталт «молодих будівельників Херсонської області» або «молодь Херсона».

У той же час, старше покоління регіону залучається до новостворених організацій «союз матерів Херсонської області» або «організація ветеранів Херсонської області», повідомляє розвідка.

Кремлівська пропаганда намагається створити уявлення про масову підтримку місцевою молоддю окупаційного режиму.

У так званому «федеральному агентстві у справах молоді росії» анонсовано проведення на окупованих територіях загальноросійських дитячо-юнацьких конкурсів. На запрошення представників санкт-петербурзького відділення всеросійського військово-патріотичного руху Юнармія 31 липня Юнармійці з ОРДО візьмуть участь у головному військово-морському параді в Санкт-Петербурзі.

Нагадаємо, російська пропаганда вкотре поширює неправдиву інформацію про ЗСУ.

Радник голови ОПУ Михайло Подоляк порекомендував російським окупантам залишити Херсон самостійно, допоки вони ще можуть.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: