Демілітаризація української риби: росіяни потрапили з «Градів» у річку біля Запоріжжя

Читать на русском
З населених пунктів, які спробували обстрілювати загарбники, немає повідомлень про постраждалих або руйнування
Ілюстративне фотоПропаганда Кремля

Російські окупанти 22 липня ввечері спробували обстріляти з реактивних систем залпового вогню «Град» населені пункти Малокатеринівка та Канівське у Запорізькій області. Однак більша частина ракет потрапила в річку Дніпро, де благополучно потонула.

Про це написав керівник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух у своєму Telegram.

«Гучні вибухи, які було чутно в обласному центрі ввечері – це результат ворожої атаки з системи «Град». За попередньою інформацією, загарбники випустили близько 20 ракет, більшість з яких втопилися в річці Дніпро біля селищ Малокатеринівка і Канівське» - повідомив він.

З населених пунктів, які спробували обстрілювати загарбники, немає повідомлень про постраждалих або руйнування. Є численні жертви серед мешкають в річці Дніпро риб.

Нагадаємо, в окупованій Василівці Запорізької області на блокпості утворюються величезні черги на виїзд із захопленої території з понад 1500 автомобілів, їх не пропускають російські загарбники.

Водночас сторону Запоріжжя рухаються колони з окупантами та технікою, раніше ці російські військові перебували на кордоні Донецької та Запорізької областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: