Окупанти збирають як «живий щит» черги на блокпостах в Запорізькій області

Читать на русском
На блокпостах Василівки виникають величезні черги з понад 1500 автомобілів, тому що окупанти їх не пропускають та використовують людей як живий щит.
Ілюстративне фотоУкраїнська правда

В окупованій Василівці Запорізької області на блокпості утворюються величезні черги на виїзд з захопленої території з понад 1500 автомобілів, їх не пропускають російські загарбники.

Про це начальник Запорізької ОВА Олександр Старух повідомляє у Телеграмі.

«Василівка продовжує перебувати під окупацією, більш ніж половина населення з неї виїхала. На блокпостах виникають величезні черги з понад 1500 автомобілів, тому що окупанти їх не пропускають та використовують людей як живий щит, перекидають за їхніми спинами техніку та особовий склад», - заявив Старух.

Окупанти в Мелітополі готуються до наступу ЗСУ – мерВійська рф почали зміцнювати оборону в окупованому Мелітополі, оскільки вони готуються до наступу ЗСУ.

Очільник області зазначив, що під час активної фази бойових дій Василівка зазнала значних руйнувань: знищено лікарню, об’єкти інфраструктури.

Раніше ми повідомляли, що перед блокпостом у Василівці зібралося близько 800 автівок – військові росії по кілька днів не пропускають людей у напрямку ​​Запоріжжя.

Згідно з інформацією журналістів, на виїзд очікують мешканці Мелітополя, Херсона та інших тимчасово окупованих територій півдня країни.

Також повідомлялося про те, що у бік Запоріжжя рухаються колони з окупантами з технікою, раніше російські військові перебували на кордоні Донецької та Запорізької областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: