РФ обстріляла з «Градів» житловий квартал у Нікополі: двоє загиблих, серед поранених є діти

Читать на русском
Вночі окупанти вдарили по Нікополю з Градів – загинуло двоє людей, дев'ять було поранено, серед них діти. Зруйновано кілька будинків.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Російські війська обстріляли із «Градів» житловий квартал у Нікополі. За попередньою інформацією, загинули двоє людей, ще дев'ять було поранено, серед госпіталізованих четверо дітей.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«Російська орда не припиняє терор Нікопольського району. Умисно обстріляли з «Градів» житловий квартал у Нікополі. Випустили понад 30 реактивних снарядів. Попередньо, двоє людей загинули, дев’ятеро – поранені. Шестеро постраждалих у лікарні, серед них четверо дітей. Найменшому пораненому усього три роки! Три роки! Дитині, яка спала удома, коли російські відморозки ударили по ній з «Градів», – написав Резніченко.

Внаслідок обстрілу повністю зруйновано три приватні будинки, близько десяти пошкоджено. Наразі рятувальники продовжують розбирати завали, а піротехніки розмінують боєприпаси, що не здетонували.

Нагадаємо, вчора вночі окупанти обстрілювали Нікопольський та Криворізький райони області. У Нікополі постраждали два промислові підприємства та приватні будинки.

18 липня Нікополь потрапив під обстріл із РСЗВ. В результаті було поранено жінку, зруйновано близько десятка приватних будинків, пошкоджено інфраструктуру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: