Нікополь обстріляли з «Градів»: пошкоджено будинки, під завалами люди

Читать на русском
Росіяни в суботу вранці обстріляли Нікопольський район, навмисно вдарили з Градів по житловим кварталам Нікополя.

Росіяни в суботу вранці обстріляли Нікопольський район, навмисно вдарили з «Градів» по ​​житлових кварталах Нікополя. Зафіксовано прильоти 15 ракет.

Про це повідомив у Telegram голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

У ДСНС розповіли про результати російського ракетного удару по ДніпруУ житлових будинках, які розташовані поруч з місцем прильоту, вибухова хвиля вибила вікна і двері. На самому підприємстві - сильна пожежа

Внаслідок обстрілу пошкоджено 12 п'ятиповерхових будинків, школу та будівлю ПТУ. Одна жінка поранена, зараз вона перебуває у лікарні.

Попередньо, дві людини перебувають під завалами зруйнованих квартир. На місці працюють рятувальники – розбирають руйнування та шукають людей.

В ОВА додали, що у Криворізькому районі під обстріл потрапили Зеленодольська, Апостолівська та Широківська громади. У Шестерні є пошкоджене житло, сталася пожежа на приватному подвір’ї. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, сьогодні вранці росія завдала ракетного удару по Одесі. Ракета російських окупантів влучила у склад промислової компанії. Удару було завдано з використанням літаків стратегічної авіації.

Попередньо, постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: