ЗСУ на півдні знищили командний пункт, понад 100 окупантів та склади ворога – подробиці

Читать на русском
Підтверджено знищення командного і командно-спостережного пункту, ще 6 складів з боєприпасами в Херсонському, Бериславському і Каховському районах.
Getty Images

На півдні українські захисники виконали 200 вогневих завдань, знищивши 111 російських загарбників, командний і командно-спостережний пункти, склади і техніку окупантів.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

Зазначається, що ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ за минулу добу виконано понад 200 вогневих завдань, в результаті чого російсько-окупаційеі війська втратили 111 осіб, гаубицю «Мста-Б», 2 самохідні артилерійсько-мінометні установки «Нона-С», безпілотний літальний апарат типу «Елерон», 13 одиниць броньованої та іншої автомобільної техніки.

Водночас, підтверджено знищення командного і командно-спостережного пункту, ще 6 складів з боєприпасами в Херсонському, Бериславському і Каховському районах.

Як повідомляється, штормова погода в північно-західній частині Чорного моря продовжує створювати передумови до посилення активності руху ворожих мін.

«При цьому корабельно-катерне угруповання чорноморського флоту зменшило склад до 2 ракетних та 1 великого десантного корабля», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у середу, 20 липня, ЗСУ відбили низку ворожих штурмів на багатьох напрямках. Окупанти намагаються захопити Бахмут та територію Вуглегірської ТЕС.

Раніше у Пентагоні повідомили, що бойові дії в Україні перебувають на вирішальній стадії.

Також ми повідомляли, що на окупованій Херсонщині загарбники відбирають у власників приморські пансіонати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: