Російських окупантів треба розгромити до настання зими – Єрмак

Читать на русском
Зима дасть російським окупантам більше часу для зміцнення оборони, що віддалить українську перемогу. Допустити цього не можна
Андрій Єрмакpresident.gov.ua

Україна повинна закінчити війну до холодів, забезпечивши до цього часу військовий розгром російських окупантів. В іншому випадку у росії буде більше часу на зміцнення своєї оборони.

Про це заявив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак в інтерв'ю НВ.

«Для нас дуже важливо не входити в зиму. Після зими, коли росіяни матимуть більше часу окопатися, безумовно, буде важче. Вони нас в це тягнуть. Для нас дуже важливо не дати їм таку можливість» - зазначив він, відповідаючи на запитання видання.

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков вважає за можливе закінчити війну з росією до кінця цього року. Можливо, як мінімум, звільнити українські території станом на 23 лютого.

У РНБО тим часом запевнили, що керівництво України не встановлювало жодних дедлайнів щодо звільнення всіх окупованих територій.

Президент Володимир Зеленський зазначив, що стратегія росії – знищити Україну і піти в інші країни Європи та Азії. А у її нинішньої тактики у війні проти України є п'ять складових: артилерія, ракетний терор, депортація, економічний шок, пропаганда.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: