ЗСУ: окупанти гарячково перекидають підкріплення на південь України

Читать на русском
При цьому по землі окупанти атакувати бояться, тому активізували авіаційні та артилерійські удари. Українські війська відповідають їм симетрично
Ілюстративне фотоСкриншот

Російські окупанти, налякані перспективою втрати захопленої ними Херсонської області, гарячково перекидають туди підкріплення. Так, 4 липня на залізничну станцію Каланчак окупанти доставили з тимчасово окупованого Криму 17 вагонів з боєприпасами.

Про це повідомило оперативне командування Збройних сил України «Південь» у своєму Facebook.

Рф може наважитися на псевдореферендум в окупованому Херсоні – британська розвідкаРосія скоріш за все проведе псевдореферендум за приєднання в окупованому Херсоні, щоб спробувати легітимізувати свій контроль.

«У рамках логістичного забезпечення військ з тимчасово окупованого Криму на залізничну станцію Каланчак прибуло 17 вагонів з боєприпасами. На посилення живої сили прибуло підкріплення з Хабаровського краю. Але окупанти занадто деморалізовані та вишукують можливість отримання легких поранень для виходу зі складу діючого підрозділу і повернення до рф» - наголошується в повідомленні.

При цьому по землі окупанти атакувати бояться, тому активізували авіаційні та артилерійські удари. Українські війська відповідають їм симетрично, атакуючи авіацією та артилерією скупчення військ окупантів і військові склади ворога.

Нагадаємо, що Збройні Сили України зараз зосередилися на знищенні військових складів противника. Російські окупанти втратили ряд важливих логістичних об'єктів, на яких зберігалося військове майно та боєприпаси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: