У РНБО прокоментували звільнення Баканова та Венедіктової: «Це не останнє звільнення»

Читать на русском
Згідно з його словами, у сучасному світі важко приховати, де хто був у перші дні війни і деякі чиновники, відчуваючи провину самі вирішують піти у відставку.

Секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував звільнення генпрокурора Ірини Венедіктової та керівника СБУ Івана Баканова заявивши, що це не останнє гучне звільнення і попросив ставитися до цього спокійніше.

Про це Данілов заявив в ефірі «24 каналу».

«Давайте більш спокійно до цього відноситися... Я думаю, що це буде не останнє звільнення. Ми ще будемо бачити певні процеси. Це життя, воно не може зупинятися», - повідомив секретар РНБО.

Зеленський пояснив, чому були відсторонені Баканов та ВенедіктоваАномально велика кількість зрадників серед співробітників прокуратури та СБУ, численні факти відкритого переходу на бік ворога, колабораціонізму і роботи на росіян викликають питання до керівників відомств

Згідно з його словами, у сучасному світі важко приховати, де хто був у перші дні війни і деякі чиновники, відчуваючи провину самі вирішують піти у відставку.

Водночас, він натякнув, що в РНБО знають, де і хто був.

Також Данілов закликав олігархів брати приклад з Ріната Ахметова, який раніше заявив, що змушений вивести свою інвесткомпанію SCM з медійного бізнесу у зв'язку з ухваленням закону про олігархів.

Нагадаємо, що президент Зеленський у вівторок, 19 липня, офіційно звільнив Ірину Венедіктову з посади генерального прокурора та Івана Баканова з посади керівника СБУ.

Раніше Зеленський змінив голів управлінь СБУ у Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Житомирській, Полтавській та Закарпатській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: