Кадрові ротації в СБУ: Зеленський звільнив Горбенка та змінив голів управлінь у кількох областях

Читать на русском
Зеленський змінив голів управлінь СБУ у Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Житомирській, Полтавській та Закарпатській областях.

Президент Володимир Зеленський звільнив заступника голови Служби безпеки України Володимира Горбенка, а також змінив глав управлінь у деяких областях.

Укази оприлюднено на сайті президента.

Так, у Сумській області з посади начальника СБУ було звільнено Руслана Григоренка. Натомість Зеленський призначив Едуарда Федорова.

Сергія Лисака було звільнено з управління СБУ в Житомирській області. Зеленський призначив його до Дніпропетровської області замість Володимира Краснянського.

Голову управління СБУ у Закарпатській області Івана Рудницького та голову управління у Полтавській області Євгена Борзилова Зеленський поміняв місцями.

Олександр Куць призначений головою управління СБУ у Харківській області.

Нагадаємо, вчора Володимир Зеленський вніс до парламенту постанову про звільнення голови СБУ Івана Баканова. Сьогодні Верховна рада звільнила Баканова.

За словами президента, після усунення Баканова з посади в СБУ відбувається кадрова ревізія. За її результатами щонайменше 28 посадових осіб можуть бути звільнені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: