Підозрюваний у держзраді Кива живе в елітному котеджному містечку у Підмосков'ї – Bihus.Info

Читать на русском

Журналісти з'ясували, що екснардеп Ілля Кива живе в елітному котеджному містечку Agalarov Estate у Підмосков'ї та їздить на позашляховику Toyota Land Cruiser 200.

Колишній народний депутат України Ілля Кива, якого підозрюють у державній зраді, ймовірно, мешкає в елітному котеджному містечку Agalarov Estate у Підмосков'ї.

Про це йдеться у розслідуванні журналістів Bihus.Info.

За інформацією журналістів, у росії Кива пересувається на броньованому позашляховику Toyota Land Cruiser 200, орієнтовна вартість якого 15-20 млн рублів.

Також журналісти знайшли ймовірне місце проживання Киви під москвою. Якщо судити з його відео, до москви їздить з боку села Покровське, розташованого в західному Підмосков'ї, по Новоризькому шосе.

Крім того, Кива публікував кілька відео, записаних, швидше за все, безпосередньо на території котеджного містечка Agalarov Estate. На відео, яке вже видалено, видно ялинки, водойму, газон, пагорби, піщану зону та гольф-кар. Неподалік Покровського розташований гольф-клуб котеджного містечка Agalarov Estate. Також на території цього містечка є фітнес-центр Crocus – судячи з усього, екснардеп тренується саме там.

Киву знайдено! Де живе зрадник і його родина: ділимось координатамиBIHUS info

Нагадаємо, 15 березня Верховна рада позбавила Іллю Киву депутатського мандату. Ексдепутат після початку війни в Україні перебуває у росії.

10 травня слідчі ДБР завершили розслідування проти Киви, обвинувальний акт було направлено до суду. Колишнього нардепа звинувачують у держзраді, пропаганді війни, зазіханні на територіальну цілісність, закликах до захоплення державної влади та поширенні комуністичної символіки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: