Проросійська партія ОПЗЖ призупиняє свою діяльність

Читать на русском
Вадим Рабінович заявив, що партія ОПЗЖ призупинила діяльність. Сам нардеп перебуває в Ізраїлі.

Проросійська партія «Опозиційна платформа – За життя» припиняє свою діяльність.

Про це йдеться у заяві співголови партії, нардепа Вадима Рабіновича.

«Партія будувалася як партія миру! Але зараз миру немає! Дія партії припинена! Війна змінює все! Світ до 24 лютого і після – це два різні світи!» – йдеться у заяві.

ДБР вилучило зброю в нардепів ОПЗЖ, які хотіли втекти з УкраїниУкраїнські органи правопорядку провели слідчі дії у членів українського парламенту від фракції ОПЗЖ і вилучило в них низку зброї.

«А всім нашим партійцям необхідно зосередитися на головному – сприяти припиненню війни, встановленню миру та питанням допомоги людям. У нас усіх має бути одна мета – повернути мир в Україну!» – заявив Рабінович.

Сам нардеп з 3 лютого перебуває в Ізраїлі, куди відлетів «на офіційне запрошення парламенту Ізраїлю на зустріч із парламентаріями». Після Рабінович захворів та переніс операцію. «З першого дня воєнних дій – у контакті із посольством України! Роблю все, що можу», – заявив нардеп.

Нагадаємо, РНБО призупинила діяльність деяких проросійських партій, зокрема «Опозиційної платформи – За життя», Партії Шарія, «Опозиційного блоку», «Наші» та інших.

Раніше перший заступник голови Верховної ради Олександр Корнієнко заявив, що за кордоном зараз перебуває близько 20 народних депутатів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: