Окупанти завдали ракетного удару по Одесі, частину ракет перехоплено

Читать на русском
Попередньо відомо, що окупанти випустили по місту чотири ракети. Дві з них були збиті силами ППО, ще дві впали в самому місті та передмісті
Ілюстративне фотоСкриншот

Російські окупанти ввечері 18 липня обстріляли ракетами Одесу, а також Одеську область. Частина ракет була перехоплена протиповітряною обороною.

Про це повідомляє Суспільне у своєму Тelegram.

Попередньо відомо, що окупанти випустили по місту чотири ракети. Дві з них були збиті силами ППО, ще дві впали в самому місті та передмісті. Офіційних коментарів від влади зараз все ще немає. Тривога в місті тривала з 23 години 18 липня і до перших хвилин доби 19 липня.

Нагадаємо, 16 травня вранці в Одесі пролунав потужний вибух, росія завдала ракетного удару. Очевидці повідомляли про сильний дим, почалася пожежа. Пізніше стало відомо, що ракета потрапила в склад промислової компанії. Удар був нанесений з використанням літаків стратегічної авіації.

Того ж дня поліцейські затримали чотирьох осіб, які фотографували місце і наслідки російського ракетного удару по Одесі. Передбачається, що це російські агенти-коректувальники.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: