Миколаїв знову зазнав масованого ракетного обстрілу – подробиці

Читать на русском
Миколаїв уночі знову обстріляли. Попередньо жертв немає. Зафіксовано влучання в автосалон та салон із продажу сільгосптехніки.

Вночі, 18 липня, Миколаїв знову зазнав масованого ракетного обстрілу. За попередньою інформацією, жертв немає, постраждала цивільна інфраструктура.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

«Близько 03:00, 18 липня, Миколаїв знову зазнав масованого ракетного обстрілу. За попередньою інформацією відомо про влучання в автосалон та салон з продажу сільгосптехніки. Інші влучання були по околицях міста. Попередньо без жертв. Детальна інформація уточнюється», – повідомив Кім.

Нагадаємо, вночі мер Олександр Сенкевич повідомив, що під час повітряної тривоги у місті було зафіксовано близько десяти вибухів.

Вранці 17 липня окупаційні війська також завдали масованих ракетних ударів по Миколаєву. Через обстріл виникли пожежі на двох промислових підприємствах.

15 липня в Миколаєві було обстріляно два вищі навчальні заклади. Росіяни випустили щонайменше десять ракет, постраждали також житлові будинки, поранення отримали чотири особи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: