Війська рф завдали ракетних ударів по Одещині: влучили у міст та військовий об'єкт

Читать на русском
Українським військовослужбовцям вдалося збити лише одну ракету, випущену з російських літаків. Ще три ракети досягли цілі.

Окупаційні війська російської федерації завдали ударів чотирма ракетами повітряного базування по мосту через Дністровський лиман та об'єкту військової інфраструктури в Одеській області.

Про це йдеться у повідомленні оперативного командування «Південь».

«По Одещині об 11:00 нанесено ракетний удар. Трьома літаками Су-35 з акваторії Чорного моря випущено 4 ракети повітряного базування. Одну ракету збито над морем. Дві влучили у об'єкт військової інфраструктури. Триває гасіння пожежі. Ще одна влучила в міст через Дністровський лиман, який ворог продовжує нищити з квітня, відколи міст і не функціонує. Постраждалих немає», – інформує командування.

Нагадаємо, окупаційні війська російської федерації продовжують завдавати ракетних ударів по мирних містах України. Минулого тижня було здійснено ракетну атаку на Вінницю та Дніпро.

Раніше ракетним ударом було знищено торговий центр у Кременчуці Полтавськоъ обдласты. Також окупанти регулярно б'ють ракетами по Харкову та Миколаєву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: