Президент Шрі-Ланки подав у відставку

Читать на русском
Президент Шрі-Ланки, який втік із країни на тлі протестів, заявив про відставку. Він надіслав спікеру парламенту електронного листа.
nationalheraldindia.com

Президент Шрі-Ланки Готабая Раджапакса подав у відставку в листі, надісланому електронною поштою спікеру парламенту Махінді Япе Абейварденене.

Про це повідомляє CNN.

Абейварденена отримав електронного листа про відставку Раджапакса, але законність такого кроку ще має бути встановлена. «Щойно ми отримаємо офіційне підтвердження, і воно буде юридично перевірено, ми сподіваємося зробити заяву з цього приводу завтра (у п'ятницю) вранці», – сказали в офісі спікера.

В офісі Абейварденени додали, що очікують отримати паперову копію листа.

Раніше Раджапакса приземлився у Сінгапурі рейсом з Мальдівських островів після того, як залишив свою країну на тлі антиурядових протестів.

У Сінгапурі, у свою чергу, повідомили, що Раджапаксу дозволили в'їхати до країни з «приватним візитом», але притулку він не просив – країна, як правило, таких прохань не задовольняє, зазначили у Міністерстві закордонних справ.

Нагадаємо, президент Шрі-Ланки залишив країну 13 липня. Після цього на Шрі-Ланці спалахнула нова хвиля протестів, було введено надзвичайний стан та комендантську годину в окремому регіоні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: