Лукашенко заявив, що Захід розробляє «плани нападу на росію через Україну та Білорусь»

Читать на русском
Олександр Лукашенко заявив, що Захід нібито готує плани нападу на росію через Україну та Білорусь. І Лукашенко обговорював це у розмові з путіним.

Олександр Лукашенко заявив, що Захід нібито розробляє стратегічні «плани нападу на росію» через Україну та Білорусь.

Про це повідомляє агентство Белта.

«Останнім часом (і ми це детально обговорювали вчора з президентом російської федерації) розробляються стратегічні плани нападу на росію. І головний напрямок удару (історія повторюється) – через Україну та через Білорусь», – заявив Лукашенко.

Лукашенко заявив, що Білорусі «доведеться реагувати на націлювання Польщі на Західну Україну»Лукашенко знову заявив, що Польща нібито має намір захопити Західну Україну. За словами диктатора, Білорусь на це реагуватиме.

При цьому, за його словами, Європа воювати не хоче, але сьогодні вона повністю «знаходиться під чоботом США».

В підготовці «нападу» Лукашенко звинуватив «сучасних фашистів країн НАТО». «І вони планують завдання удару через Україну та Білорусь. Тому, можливо, навіть частково інтуїтивно я зрозумів це ще в лютому і наказав міністру оборони, начальнику Генерального штабу розробити операцію та закрити повністю західний кордон. Хоча, начебто, загроза була на південному кордоні. Ми теж там не спали, але закрили західний кордон. І, як бачите, за кілька місяців ця стратегія підтверджується», – заявив самопроголошений президент.

Нагадаємо, раніше Лукашенко звинуватив Україну в запуску ракет по території Білорусі і наказав своїм військовим «взяти під приціл» центри ухвалення рішень у столицях противників Мінська.

Крім того, ще у березні Лукашенко звинувачував Україну у «підготовці нападу на Білорусь».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: