«Просто показали, що на росію треба зважати»: Лукашенко не думає, що рф прагне захопити Україну

Читать на русском
Олександр Лукашенко, незважаючи на очевидні факти, що говорять про інше, вважає, що росія не хоче захопити Україну.

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко не вважає, що росія має прагнення захопити Україну. На його думку, путін просто показав, що «з росією треба рахуватися».

Про це Лукашенко сьогодні сказав журналістам, цитує його видання «Білорусь сьогодні».

Самогубство: у Зеленського прокоментували загрозу нападу Білорусі на УкраїнуБілорусь може хіба що застосувати ракети проти України, але в цьому випадку на Лукашенка чекає швидкий кінець його диктаторської кар'єри

«Повірте, у путіна, військових росії, у них прагнення Україну захопити, ще щось немає. Вони просто показали: на росію треба зважати. Не треба ображати президента росії. Не треба душити російську мову, якою всі українці розмовляють. Навіть, як дехто каже, націоналістично орієнтований. Немає бажання поневолити, схопити та інше», – заявив Лукашенко.

Зазначимо, абсурдність слів Лукашенка підтверджують факти, озвучені напередодні президентом Володимиром Зеленським. За його словами, російські війська контролюють близько 20% території України. З початку повномасштабної війни росія випустила близько 2,5 тисяч ракет, а також зайшла в 3 тисячі 620 населених пунктів.

Нагадаємо, крім того, у росії протягом року хочуть провести псевдореферендуми щодо приєднання окупованого Донбасу, а також Херсонської та Запорізької областей.

До речі, сам Лукашенко у березні звинувачував Україну у «підготовці нападу на Білорусь».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: