Арестович прокоментував удар ЗСУ по Новій Каховці: «Сотні вбитих окупантів»

Читать на русском
Українські захисники ліквідували більше сотні окупантів, близько 200 отримали поранення. Половина поранених у важкому стані й частина з них ймовірно не виживе.
president.gov.ua

Українські захисники використали HIMARS проти російських загарбників у Новій Каховці на Херсонщині. Понад сотню окупантів загинули внаслідок удару.

Про це радник голови Офісу президента Олексій Арестович повідомляє у Фейсбуці.

Як зазначається, під час вчорашнього удару по пункту управління 49 армії, були знищені ППО, а також склади з ракетами для ППО.

Гелікоптер та 100 окупантів: Генштаб оприлюднив нові дані про втрати рфЗа минулу добу, 9 липня, українські військові ліквідували 100 окупантів та знищили один гелікоптер. Всього ЗСУ знищили близько 37 300 російських військових.

Згідно з попередніми даними, українські захисники ліквідували більше сотні окупантів, близько 200 отримали поранення. Половина поранених у важкому стані й частина з них ймовірно не виживе.

Також у неділю, 10 липня, бійці ЗСУ запустили по окупантам ще 11 ракет HIMARS. Вразили склади з боєприпасами й ПММ у : Маріуполі, Алчевську, Шахтарську, Кіровському, Харцизьку, Чистякові, Зугресі, Придорожньому, Іловайську, Шахті Каліна та Ленінському районі Донецька.

Нагадаємо, що напередодні українські військові завдали удару по російському складу боєприпасів в окупованій Новій Каховці Херсонської області.

Пізніше стало відомо, що внаслідок удару у тимчасово захопленій Новій Каховці Херсонської області було знищено ворожі склади боєкомплектів та ППО. Також є втрати серед самих солдатів рф.

Окрім цього, нагадаємо, що українські військові в неділю, 10 липня, вдарили по військовій базі окупантів на території тимчасово окупованого Херсону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: