ЗСУ вдарили по ворожому складу боєприпасів у Новій Каховці – ОВА

Читать на русском
Українські військові завдали удару по російському складу боєприпасів в окупованій Новій Каховці Херсонської області.

Українські військові завдали удару по російському складу боєприпасів в окупованій Новій Каховці Херсонської області.

Про це повідомив радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань у п'ятницю, 8 липня, у Facebook.

Україна за тиждень знищила 11 великих складів та баз російських окупантів – ЗМІВсього в списку одинадцять об'єктів. Чотири з них - це великі склади боєприпасів, решта - військові бази та інфраструктурні об'єкти

За його словами, на Херсонщині йде послідовне знищення ворога в тилу.

«Вчора чергова «серія» Чорнобаївки, де було розбито скупчення військової техніки. Сьогодні, буквально дві години тому, потрапляння до складу боєприпасів у Новій Каховці. Там же, за попередньою інформацією, вчора було вбито зрадника, колишнього поліцейського, який погодився на співпрацю з окупантами – Сергій Томко», – розповів Хлань.

Нагадаємо, сьогодні вранці повідомлялося, що в окупованому Шахтарську на Донеччині лунають вибухи – горить черговий склад боєприпасів окупантів.

За інформацією ВВС, за тиждень Україна знищила 11 великих складів та баз російських окупантів. Вони зазнали втрат у живій силі, техніці та припасах.

Зокрема, ЗСУ завдали удару по базі росіян з боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами у тимчасово окупованому Донецьку.

4 липня Збройні сили України знищили великий склад боєприпасів в окупованому Сніжному Донецької області.

Президент Володимир Зеленський пообіцяв, що на окупантів чекає ще більше палаючих військових складів і баз російської армії. ЗСУ вже отримали достатньо зброї, щоб бити по логістиці ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: