Удар по складу окупантів у Новій Каховці: з'явилися подробиці

Читать на русском
Внаслідок удару ЗСУ по російських окупантах у Новій Каховці Херсонської області було знищено ворожі склади боєкомплектів та ППО.
скрін з відео

Внаслідок ранкового удару ЗСУ по російських окупантах у тимчасово захопленій Новій Каховці Херсонської області було знищено ворожі склади боєкомплектів та ППО. Також є втрати серед самих солдатів рф.

Про це повідомив представник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук у Telegram.

Зеленський пообіцяв російським окупантам ще більше палаючих складів та базЛогістика окупантів опинилася під великою загрозою - українська армія завдає по ній влучних, відчутних та нещадних ударів

За даними Братчука, українські військові у Новій Каховці:

  • знищили склад боєкомплектів;
  • знищили ворожу протиповітряну оборону (ППО);
  • ліквідували та поранили кілька десятків окупантів.

Він додав, що інформація ще уточнюється.

Нагадаємо, про удар по складу рф у Новій Каховці стало відомо сьогодні вдень.

Сьогодні вранці повідомлялося, що в окупованому Шахтарську на Донеччині лунають вибухи – горить черговий склад боєприпасів окупантів.

За інформацією ВВС, за тиждень Україна знищила 11 великих складів та баз російських окупантів. Вони зазнали втрат у живій силі, техніці та припасах.

Зокрема, ЗСУ завдали удару по базі росіян з боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами у тимчасово окупованому Донецьку.

4 липня Збройні сили України знищили великий склад боєприпасів в окупованому Сніжному Донецької області.

Президент Володимир Зеленський пообіцяв, що на окупантів чекає ще більше палаючих військових складів і баз російської армії. ЗСУ вже отримали достатньо зброї, щоб бити по логістиці ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: