Українські військові вдарили по військовій базі окупантів у Херсоні

Читать на русском
Українські військові в неділю, 10 липня, вдарили по військовій базі окупантів на території тимчасово окупованого Херсону.
Фото ілюстративнеGetty Images

Українські військові в неділю, 10 липня, вдарили по військовій базі окупантів на території тимчасово окупованого Херсону.

Про це повідомив спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

Він зазначив, що після удару на військовій базі зайнялась пожежа.

«Орки лютують. Оточили центр міста та перевіряють усіх людей. Пропагандистам теж щось не подобається і вони нарікають на ППО», – пише Братчук.

Радника голови Херсонської ОВА Сергій Хлань також зазначив, що в Херсоні трапилося «ювелірне влучання» по військовій частині окупантів на вулиці Пестеля.

Гелікоптер та 100 окупантів: Генштаб оприлюднив нові дані про втрати рфЗа минулу добу, 9 липня, українські військові ліквідували 100 окупантів та знищили один гелікоптер. Всього ЗСУ знищили близько 37 300 російських військових.

«Вона горіла ще від вранішніх попадань о 5-й ранку, а потім знову, коли влучили в 10-й. Очевидці повідомляють про крики росіян під завалами. При спробі підійти ближче до шостої гімназії та дізнатись щось – окупанти стріляють в повітря», – додав він.

Нагадаємо, українські військові завдали удару по російському складу боєприпасів в окупованій Новій Каховці Херсонської області.

Пізніше стало відомо, що внаслідок удару у тимчасово захопленій Новій Каховці Херсонської області було знищено ворожі склади боєкомплектів та ППО. Також є втрати серед самих солдатів рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: