У Зеленського оцінили ймовірність того, що росія завдасть ядерного удару по Україні

Читать на русском
Якщо росія спробує застосувати ядерну зброю, вона буде моментально стерта з лиця землі разом з її містами, арсеналами, армією і безпосередньо путіним
Ілюстративне фотоcommons.com.ua

Попри постійні погрози росії ядерною зброєю, на сьогодні можна констатувати, що загрози російського ядерного удару по Україні немає.

Про це заявив радник керівника офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі 24 каналу.

За його словами, якщо росія спробує застосувати ядерну зброю, вона буде моментально стерта з лиця землі разом з її містами, арсеналами, армією і безпосередньо путіним. Для росії ядерний удар - дорога в один кінець. Її просто не стане.

SIPRI: На світ очікує новий виток гонки ядерних озброєнь через війну в УкраїніЗараз ризик ядерної ескалації знаходиться на найвищому рівні після закінчення холодної війни. Причина в тому, що росія напала на Україну

При цьому Подоляк додав, що путін - людина, м'яко кажучи, з дивацтвами, тому він може піти на будь-який крок, чого варті його заяви про те, що йому не потрібен мир, де немає росії, і що в разі ядерної війни всі росіяни потраплять в рай. Однак всі загрози ядерного удару, які щедро розсипає навколо росія - це, в першу чергу, пропагандистський елемент, оскільки в кремлі окрім путіна сидять й інші люди, які не самогубці та розуміють, що ядерна війна стане кінцем для росії.

Нагадаємо, що заступник голови радбезу рф Дмитро Медведєв нещодавно в черговий раз погрожував світу ядерною зброєю - попри те, що його думка нікого не цікавить в цивілізованому світі, Медведєв вважає «маячнею» спроби створення трибуналів для розслідування дій росії. До цього він заявляв, що дії НАТО нібито підвищують ймовірність прямого конфлікту між Альянсом і росією, а це ризикує перейти в «повноцінну ядерну війну».

У НАТО раніше зазначали, що загроза застосування рф ядерної зброї продовжує існувати, однак, Альянс пригрозив москві тим, що це може абсолютно змінити війну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: