Ядерний удар росії по Україні перенесе війну на російську територію – Арестович

Читать на русском
Якщо по території України застосують ядерну зброю, то у відповідь українці влаштують російським військам бійню, а потім прийдуть і в росію
Олексій АрестовичФото УНІАН

Спроба росії завдати ядерного удару по території України призведе до того, що українці моментально перенесуть війну на російську територію, а жорстокість бойових дій досягне максимуму.

Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

«Ми тільки більше озвіріємо, відразу гарантую. Ніхто не просяде, навпаки, озвіріємо, зрозуміємо, що всі сентименти в стилі «не всі росіяни такі», «є Кремль - а є росіяни» будуть відкинуті. Ця риторика вже не допоможе» - сказав він.

Арестович додав, що якщо по території України застосують ядерну зброю, то у відповідь українці влаштують російським військам бійню, а потім прийдуть і в росію.

«Тоді практично гарантовано війна перекидається на територію росії, тому що нікого з наших тоді буде не зупинити. Навіть центральне командування не зможе це зупинити. Це різка ескалація з нашого боку, а воно їм треба?»- зазначив він.

Раніше Арестович сказав, що росія може застосувати проти України ядерну зброю. Однак це стане для кремля початком кінця, оскільки моментально втрутяться НАТО і Китай. Та й сенсу від застосування цієї зброї не буде.

Президент України Володимир Зеленський раніше заявляв, що світові країни повинні бути готові до того, що росія може використовувати ядерну зброю в Україні, адже країна-окупант не цінує життя інших людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: