Столтенберг відреагував на ядерний шантаж росії

Читать на русском
Загроза застосування росією ядерної зброї продовжує існувати, проте, НАТО пригрозило москві тим, що це може повністю змінити війну.

Загроза застосування росією ядерної зброї продовжує існувати, проте, НАТО пригрозило москві тим, що це може повністю змінити хід війни.

Про це заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг.

Атракціон покаяння. Колонка Леоніда ШвецяСпроба організувати поїзду Марини Овсяннікової до Києва справила глибоко враження на суспільство. Питання, наскільки щире каяття, якщо його перетворюють на атракціон і влаштовують тури для зняття піар-вершків із набутої популярності.

За словами чиновника, НАТО й надалі стежить за поведінкою росії, у тому числі за ядерними навчаннями та риторикою, яку використовує очільник кремля володимир путін.

Генеральний секретар зазначив, що ядерний шантаж є небезпечним і підвищує напруженість, проте росія й досі не змінила своєї позиції щодо цього.

«Ми нагадуємо росії, що вони погодилися з тим, що ядерна війна не буде виграшною, тому її не можна розпочинати. Використання ядерної зброї росією абсолютно змінить цей конфлікт», - зазначив Столтенберг.

Раніше американський генерал спрогнозував, коли російські сили в Україні вичерпаються.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: