На Запоріжжі окупанти намагаються залякати Спротив смертною карою – ОВА

Читать на русском
Окупанти намагаються задушити партизанський рух, залякуючи українців стратою. Однак допомагає це дуже слабо
Ілюстративне фотоReuters

Російські окупанти всіма силами намагаються придушити партизанський рух в окупованій ними частині Запорізької області. Так, користуючись досвідом своїх духовних наставників з Третього рейху, окупанти намагаються залякати місцевих жителів стратою.

Про це розповів голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух в ефірі Національного телемарафону.

«Окупанти намагаються залякати місцеве населення і придушити будь-який рух опору шляхом введення смертної кари. Але українські партизани продовжать чинити опір. В цей час окупанти продовжують боротися між собою за владу і фінанси» - повідомив він.

Нагадаємо, двоє колаборантів-керівників окупаційної адміністрації Терпиннівської об'єднаної територіальної громади Запорізької області були поранені в результаті вибуху, що стався в захопленому Мелітополі 30 травня.

Після цього Галина Данильченко, яку окупанти призначили гауляйтером тимчасово окупованого Мелітополя заявила, що відмовляється від своєї посади після вибухів у місті – вона боїться за своє життя.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: