На Медведчука можуть обміняти двох британців, «засуджених» до страти – ЗМІ

Читать на русском
Україна не відкидає можливості обміну «засуджених» у «ДНР» до страти британців Шона Піннера та Ейдена Асліна.

Україна не відкидає можливості обміну «засуджених» у «ДНР» до страти британців Шона Піннера та Ейдена Асліна.

За інформацією джерел у Києві британського таблоїду Sunday Express, обмінною монетою може стати затриманий раніше кум президента росії володимира путіна Віктор Медведчук.

Мав зв'язки з російською ФСБ: політтехнологу Медведчука повідомили підозру в держзрадіПоліттехнологу нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука заочно оголосили підозру в держраді. Політолог мав зв'язки зі співробітниками ФСБ рф, які працювали в Україні під прикриттям.

«Питання цих осіб (обмін Піннера та Асліна, - ред.) обговорювалося цього тижня з міністром закордонних справ Ліз Трасс. Ми співпрацюємо, хочемо висловити подяку Великій Британії та обов'язково розглянемо обмін на Медведчука», - сказало джерело видання.

Як повідомлялося, «суд» «ДНР» «засудив» трьох іноземних бійців, які воювали на боці України до страти. Їх планують розстріляти. Йдеться про двох громадян Британії Ейдена Асліна і Шона Піннера та громадянина Марокко Саадуна Брагіма. Про обмін марокканця наразі не йдеться.

Нагадаємо, Медведчук дав свідчення проти п'ятого президента Петра Порошенка у справі про виведення з державної власності частини нафтопродуктопроводу Самара - Західний напрямок.

А в Росії раніше остаточно відкинули можливість обміняти затриманого нардепа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: