Підвищують ставки на переговорах: у МВС відреагували на смертні вироки іноземним бійцям

Читать на русском
Суд терористичної організації ДНР над іноземцями, які брали участь у воєнних діях у складі української армії, є підвищенням ставок російською федерацією у переговорному процесі.
nvestigator

«Суд» терористичної організації «ДНР» над іноземцями, які брали участь у воєнних діях у складі української армії, є підвищенням ставок російською федерацією у переговорному процесі.

Про це під час телемарафону заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

Він наголосив, що українці повинні чітко розуміти: насправді суд над іноземцями – це підвищення ставок в переговорному процесі російською федерацією, вони використовують їх як заручників.

«Спеціально для цього з такою блискавичною швидкістю проведений цей суд для того, щоб тиснути на світ з проведенням переговорів із російською федерацією. З іншої сторони, 11 вересня, ви повинні пам’ятати, що відбудуться довибори до регіональних дум і губернаторів у 27 регіонах російської федерації. І вибори багато в чому будуть таким собі вотумом довіри для ведення війни і вотумом довіри до політика путіна щодо воєнних дій на території України», – зазначив Денисенко.

Радник міністра внутрішніх справ додав, що суд над нашими військовополоненими буде однією з частин цієї передвиборчої кампанії.

Нагадаємо, 9 червня так званий «Верховний суд» псевдореспубліки, створеної терористами з терористичної організації «ДНР», яка діє під егідою і заступництвом росії, виніс псевдовирок іноземним військовим, які потрапили до терористів у полон. Уродженці Великобританії, діючі військовослужбовці Збройних сил України Ейден Ейслін, Шон Піннер, а також громадянин Марокко Саадун Брагім були «засуджені» терористами до смертної кари.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: