РФ погрожує Одесі ракетними атаками з повітря та моря – ОВА

Читать на русском
Загроза ракетних ударів для Одеси та області залишається високою – у Чорному морі кораблі рф з майже 30 крилатими ракетами.
скрін з відео

Загроза ракетних ударів для Одеси та області залишається високою. Зараз рф тримає в Чорному морі кораблі, на яких може бути 28 крилатих ракет «Калібр».

Про це повідомив спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук у своєму відеоповідомленні в Telegram 4 липня.

«Жодної конспірології»: Буданов пояснив, чому росія активізувала ракетні удариПосилення росією ракетних ударів по українських містах пов'язане зі зміною керівника вторгненням в Україну, заявив голова ГУР.

«Ніч у місті та області під сигнали повітряної тривоги. Ворог загрожує ракетними атаками з повітря та моря. В акваторії в готовності до удару рашистські кораблі з 28 калібрами. Ворог намагається активізувати повітряну розвідку – заважають наші Сили оборони. Продовжується контрдиверсійна операція», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в ніч на 1 липня російські війська завдали ракетного удару по Білгород-Дністровському району Одеської області. Удару було завдано літаками стратегічної авіації Ту-22 з напрямку Чорного моря. Трьома ракетами Х-22 було зруйновано багатоквартирний будинок та дві бази відпочинку.

Внаслідок ракетного удару росії по житловому будинку в селищі Сергіївка та базі відпочинку на Одещині загинули 20 людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: