Ракетний удар по Одещині: кількість жертв та постраждалих зростає

Читать на русском

Ракетний удар рф по житловому будинку в селищі Сергіївка та базі відпочинку в Одеській області. Наразі відомо про 19 загиблих та 38 постраждалих.

Внаслідок ракетного удару росії по житловому будинку у селищі Сергіївка та базі відпочинку на Одещині постраждали близько 40 осіб, з них шестеро дітей. Загальна кількість жертв уже 19.

Про це повідомив керівник Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук у Facebook.

Одещину повністю звільнили від окупантів – ОВАОдеську область у четвер, 30 червня, ЗСУ повністю звільнили від російських окупантів. Ворога вигнали з острова Зміїний

Так, на сьогодні кількість загиблих внаслідок удару по смт Сергіївка на Одещині зросла до 19 осіб. Також відомо про 38 постраждалих, із яких 6 дітей.

«Працюємо у Сергіївці, що на Одещині. Тут рашисти вночі завдали ракетного удару по житловому будинку та базі відпочинку, де перебували мирні люди. На місці від ночі працюють рятувальники. На даний момент відомо про 19 загиблих та 38 постраждалих, з яких 6 дітей», - написав Крук.

Раніше оперативні дані опублікував заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні вночі російські війська завдали ракетного удару по Білгород-Дністровському району Одеської області. Удару було завдано літаками стратегічної авіації Ту-22 з напрямку Чорного моря. Трьома ракетами Х-22 було зруйновано багатоквартирний будинок та дві бази відпочинку.

Вранці було відомо про 30 постраждалих та 18 загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: