Російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області, є вбиті та поранені

Читать на русском
Не менше десяти людей загинуло в результаті удару російських ракет по житловому будинку в Одеській області, є також поранені
Ілюстративне фотоСкриншот

Російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області. Є руйнування, а також загиблі та поранені українці. Постраждали виключно цивільні об'єкти.

Про це повідомив спікер Одеської Військової адміністрації Сергій Братчук у своєму Telegram.

«По Одещині нанесено ракетний удар літаками стратегічної авіації з напрямку Чорного моря. Одна ракета влучила в 9-поверховий житловий будинок, друга - в базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі. В багатоквартирному будинку повністю зруйновано один під’їзд у 9 поверхів. Рятувальниками з-під завалів вилучено тіла 6 загиблих, вже надано медичну допомогу 7 пораненим, серед яких 3 дитини. Триває розбір завалів і боротьба з пожежею у прибудованому до будинка магазині на площі близько 20 кв.м. На базі відпочинку загорання не виявлено, лише руйнування. Є постраждалі, їх кількість уточнюється» - написав він, пославшись на дані оперативного командування «Південь».

Трохи пізніше Братчук уточнив, що кількість загиблих зросла до 10 осіб.

Нагадаємо, за даними Збройних сил України, за останні два тижні російська армія більш ніж вдвічі збільшила кількість ракетних ударів по Україні.

Станом на 27 червня російські окупанти з початку війни застосували проти України понад 2800 ракет усіх видів - крилаті, авіаційні, сухопутні, морського базування. А кількість снарядів і авіабомб взагалі не піддається жодному підрахунку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: