Верещук розповіла, які документи планують додати в «Дію»

Читать на русском
У середу, 22 червня, було проведено нараду з керівництвом Міносвіти, народними депутатами, представниками державних органів і громадського сектору.
iTechua

В Україні хочуть максимально спростити вступ для абітурієнтів з територій, постраждалих від війни та інтегрувати документи про освіту в «Дію».

Про це віце-прем’єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомляє у Телеграмі.

Як зазначила Верещук, у середу, 22 червня, було проведено нараду з керівництвом Міносвіти, народними депутатами, представниками державних органів і громадського сектору.

Вступна кампанія під час війни: чому мультитест для випускників викликає занепокоєнняЯкі побоювання виникають щодо мультипредметного тесту та у чому його переваги, читайте у матеріалі Слово і діло.

Повідомляється, що досягнуто домолвленості максимально спростити вступ для абітурієнтів з територій, постраждалих від війни.

Також в планах урядовців інтегрувати документи про освіту в «Дію», щоб люди з тимчасово окупованих територій могли користуватися цифровими копіями.

Водночас, українська влада хоче забезпечити виплати вчителям, які відмовились співпрацювати з окупантами та продовжують викладати в закладах освіти України.

Нагадаємо, що українські випускники зможуть скласти мультипредметний тест у США.

Раніше у МОН розповіли, які зміни збираються внести до шкільної програми.

Також у Міносвіти назвали умову для офлайн-навчання у школах з 1 вересня.

Окрім цього, Шкарлет уточнив, хто ухвалить рішення щодо офлайн або онлайн занять у школах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: