У Києві розпочали прийом документів до першого класу

Читать на русском
У Києві з 2 до 31 травня прийматимуть документи до першого класу. Подати їх можна не лише особисто, а й у електронному вигляді або у вигляді поштових листів.
Слово і діло

У Києві з 2 травня розпочато прийом документів у перший клас, він триватиме до кінця місяця. Документи прийматимуть як особисто, так і в електронному вигляді.

Про це повідомив перший заступник голови міської адміністрації Микола Поворозник.

Замість ЗНО: вступний тест для абітурієнтів цього року відбудеться у три сесіїМультипредметний тест, який складатимуть абітурієнти замість традиційного ЗНО, проведуть у три сесії.

Прийом документів триватиме до 31 травня. Зарахування до перших класів здійснюватиметься на підставі заяви одного з батьків майбутніх першокласників. «В умовах воєнного стану документи прийматимуться не лише особисто, а й у електронному вигляді або у вигляді поштових листів. Відсутність медичної довідки не є підставою для відмови у зарахуванні», – розповів Поворозник.

Оригінали документів та медичну довідку потрібно подати до 23 серпня включно. В адміністрації зазначили, що при зарахуванні до навчального закладу пріоритет надаватиметься дітям, які проживають на території обслуговування закладу, зареєстрованим переселенцям, а також дітям, чиї брати чи сестри вже навчаються у цій школі та дітям працівників цих закладів.

Нагадаємо, що в Україні скасували проведення ЗНО. Але свідоцтва про базову та повну загальну середню освіту у 2022 році отримають усі випускники 9 та 11 класів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: