ЗСУ просунулися від Запоріжжя на 10 км у напрямку Мелітополя – Федоров

Читать на русском

Мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що українські військові на Запорізькому напрямку посунули линію фронту на 10 км південніше, а також наблизились до кордонів Херсону.

Про це Федоров повідомив у зверненні, опублікованому в Telegram.

«На сьогодні Збройні сили України суттєво просунулись і вже перебувають на кордонах Херсону. І я впевнений, що в найближчий час, у найближчі тижні місто Херсон буде звільнено нашими героїчними військовими. Така ж ситуація у напрямку міста Мелітополь. Уже більш як на 10 кілометрів просунулися від Запоріжжя у напрямку Мелітополя наші Збройні сили», - зазначив міський голова.

При цьому, Федоров сподівається, що західна зброя допоможе Україні деокупувати захоплені росіянами території.

Мер Мелітополя також розповів, що росіяни продовжують викрадати людей, зокрема пасторів та активістів, не розуміючи, що «їх не підтримують 99,9% людей».

Нагадаємо, що у Запорізькій області окупанти намагаються залякати Спротив смертною карою.

Раніше ми повідомляли, що двоє колаборантів-керівників окупаційної адміністрації Терпиннівської об'єднаної територіальної громади Запорізької області були поранені в результаті вибуху, що стався в захопленому Мелітополі 30 травня.

Після цього Галина Данильченко, яку окупанти призначили гауляйтером тимчасово окупованого Мелітополя заявила, що відмовляється від своєї посади після вибухів у місті – вона боїться за своє життя.

Також нагадаємо, що рф може влаштувати атаки «під хибним прапором» біля Херсона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: