На Запоріжжі дезертували 60 російських солдатів – ОВА

Читать на русском
У Михайлівці на Запоріжжі із гуртожитку втекли 60 російських військових, які прибули воювати проти України.

У Михайлівці на Запоріжжі із гуртожитку втекли 60 російських військових, які прибули воювати проти України.

Про це повідомляє Запорізька ОВА у зведенні за добу.

Втрати росії зростають: за добу вбито 200 окупантів, потоплено корабель та збито літакЗ початку вторгнення в Україну армія росії вже втратила 33 350 військових, майже 1500 танків і 216 літаків.

«За даними розвідки, у населеному пункті Михайлівка (Василівський район) із гуртожитку, де раніше фіксувалося місце проживання російських росії, зафіксовано випадок дезертирства 60 військовослужбовців противника», - йдеться у повідомленні.

В ОВА також розповіли, що основні сили та кошти росіяни продовжують зосереджуватись у населених пунктах Василівка та Василівському та Пологівському районах.

«В останньому навіть фіксується збільшення кількості сил противника, тому можливі наступальні дії у напрямку Гуляйполя», - наголошується у звіті.

У районі населеного пункту Конські Роздори (Пологівський район) зафіксовано нові фортифікаційні споруди супротивника, близько 34 одиниць техніки та місця дислокації особового складу.

«На всіх рубежах по лінії розмежування ведуться дії, що стримують. Відбуваються періодичні артилерійські та мінометні дуелі по всій лінії фронту в Запорізькій та Донецькій областях, але їхня кількість зменшилася порівняно з попередніми днями», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Генштабі озвучили нові дані про втрати армії росії.

Раніше повідомлялося, що окупанти психічно не витримують такої кількості втрат серед своїх.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: