У Запоріжжі пролунав вибух: біля міста збили російську ракету

Читать на русском
Вранці у п'ятницю, 17 червня, майже в усіх районах міста було чутно вибух, але сигнал повітряної тривоги не спрацював.
Ілюстративне фотоАпостроф

Вранці 17 червня у місті Запоріжжі пролунав потужний вибух. Пізніше стало відомо, що протиповітряна оборона Запорізької області збила ракету російських військ над Вільнянщиною.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

ЗСУ змогли зупинити російські наступальні пориви під Запоріжжям – АрестовичУкраїнське командування уважно стежило за діями окупантів, і напередодні наступу підклало їм неабияку свиню

Зазначимо, що майже в усіх районах міста було чутно вибух, але сигнал повітряної тривоги не спрацював.

«Протиповітряна оборона Запорізької області близько 10:00 знешкодила ракету ворога над Вільнянщиною. Інформація уточнюється. За попередньою інформацією жертв і руйнувань немає», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що напередодні ворог обстріляв Запорізьку область з «Градів», «Смерчів» та авіації. Було зафіксовано 21 обстріл позицій підрозділів наших військ уздовж лінії зіткнення з усіх видів озброєння.

Раніше ми повідомляли, що окупанти хочуть взяти під контроль Запорізьку АЕС із 1 вересня.

Також нагадаємо, що російські війська вранці 17 червня завдали ракетного удару по Миколаєву. Пошкодження отримали житлові будинки, поки відомо про одного загиблого та шістьох поранених.

Окрім цього, внаслідок удару ВМС України по російському буксиру «Василий Бех» було вражено 70% екіпажу, доля решти – невідома.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: