Окупанти влаштували теракт у захопленому Мелітополі, є поранені

Читать на русском
Окупанти заявили, що в результаті вибуху постраждали тільки четверо мирних жителів. Всі поліцаї, поплічники окупантів і безпосередньо солдати окупаційних військ не постраждали
Фото з місця подійTelegram

У окупованому Мелітополі Запорізької області стався вибух біля будівлі окупаційних поліцаїв. Відомо про кількох постраждалих місцевих жителів.

Про вибух у місті повідомила кремлівська пропаганда з посиланням на місцевих колаборантів.

Окупанти заявили, що в результаті вибуху постраждали тільки четверо мирних жителів. Всі поліцаї, поплічники окупантів і безпосередньо солдати окупаційних військ не постраждали. Вибуховий пристрій було поміщено в сміттєвий бак біля бази поліцаїв в Мелітополі, його потужність становила 700-800 грам в тротиловому еквіваленті.

Провокація та залякування: спецслужби рф шлють українським військовим погрози в месенджериРосійські спецслужби намагаються залякати українських військових, розсилаючи на їхні особисті телефонні номери повідомлення із погрозами.

Мер Мелітополя Іван Федоров у своєму відео зазначив, що вибух - явно робота російських спецслужб, які влаштовують провокації, теракти та намагаються звинувачувати в цьому Україну. Також він висловив припущення, що це результат розборок між різними угрупованнями рашистів та їхніх ручних колаборантів.

«Якщо це питання про вибух, який стався 20 хвилин тому в місті Мелітополі, то мені нічого не відомо, це потрібно питати у рашистів, які підривають один одного і, звичайно, будуть звинувачувати в цьому ЗСУ. Але ми чітко розуміємо, що це їхня тактика, їхня методика», - сказав він.

Нагадаємо, раніше в неділю, 12 червня, в окупованому росіянами Бердянську прогриміли три потужні вибухи, частина міста виявилася знеструмлена. Пізніше виявилося, що вибухнула одна з підстанцій; окупанти і їх місцеві подільники стверджують, що вибухи були наслідком короткого замикання на електропідстанції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: