Колишнього керівника «Росвооружения» Олексія Огарєва знайдено мертвим

Читать на русском
За свою кар'єру Огарєв також обіймав посади постійного представника росії при ОБСЄ, заступника керівника адміністрації президента та заступника секретаря російського Радбезу.
фото: Фокус

Колишнього голову компанії «Росвооружение» Олексія Огарєва знайдено мертвим у своєму котеджі в Одинцовському районі Підмосков'я.

Про це повідомило російське агентство ТАСС, з посиланням на слова старшого помічника керівника Головного слідчого управління Слідчого комітету (ДСУ СК) росії у Московській області Ольги Врадій.

Як зазначається, 64-річний голова компанії «Росвооружение» Олексій Огарєв був знайдений мертвим в одному зі свої приватних будинків котеджного селища в Одинцовському міському окрузі.

Згідно з даними слідчих, смерть чоловіка має не кримінальний характер. Проте точну причину смерті буде встановлено за результатами експертизи.

Огарєв очолював державну організацію «Росвооружение» з 1999 по 2000 роки. У 2000 році в результаті злиття компаній «Росвооружение» та «Промекспорт» був утворений «Рособоронекспорт» - це єдиний у росії спеціальний експортер вітчизняної зброї та військової техніки з багатомільярдними оборотами.

За свою кар'єру Огарєв також обіймав посади постійного представника росії при ОБСЄ, заступника керівника адміністрації президента та заступника секретаря російського Радбезу. Відомо, що свого часу Огарєв навчався з Олексієм Дьяченком, чоловіком доньки першого президента росії Бориса Єльцина.

Нагадаємо, що на Луганщині ліквідували ще одного генерала росії.

Раніше ми писали про те, що російського генерала Олександра Дворнікова на прізвисько «Сирійський м'ясник» остаточно усунули від командування російським угрупуванням вторгнення в Україні. Його замінили на головного політрука російської армії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: