У кремлі вигадали власну «велику вісімку»

Читать на русском
У росії вигадали власну велику вісімку з країн, які не підтримали санкції проти рф. У списку, зокрема, знаходять Китай, Індія, Індонезія.
duma gov ru

У росії вигадали власну «велику вісімку» з країн, які не підтримали санкції проти рф. У списку, зокрема, знаходять Китай, Індія, Індонезія.

Про це йдеться в заяві глави Держдуми В'ячеслава Володіна.

У своєму дописі, Володін стверджує, що економіка США, Японії, Німеччини, Британії, Франції, Італії та Канади продовжує «тріщати під навантаженням санкцій», введених проти рф.

«Розрив Вашингтоном та його союзниками існуючих економічних відносин призвів до формування нових точок зростання у світі», – йдеться у дописі політика.

У росії вигадали власну велику вісімку з країн, які не підтримали санкції проти рф. У списку, зокрема, знаходять Китай, Індія, Індонезія.
t.me/vv_volodin

Він пише, що росія створила «нову велику вісімку», до якої ввійшли Китай, Індія, Індонезія, Бразилія, Мексика, Іран та Туреччина.

«США своїми руками створили умови, щоб країни, які бажають вибудовувати рівноправний діалог та взаємовигідні відносини, фактично утворили разом із росією «нову велику вісімку», – додав Володін.

Зауважимо, для того, аби країни Заходу скасували санкції проти росії, потрібно, щоб країна-агресор завершила війну і прийшла до порозуміння з Україною. Про це повідомив 10 червня німецький канцлер Олаф Шольц.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: