«Сирійського м'ясника» Дворнікова відсторонили від командування в Україні – CIT

Читать на русском
Примітно, що військового досвіду у нового командувача чи не менше, ніж у попереднього. Фактично, це не бойовий генерал, а головний замполіт
Генерали Дворніков та ЖидкоКоллаж slovoidilo.ua

Російського генерала Олександра Дворнікова на прізвисько «Сирійський м'ясник» остаточно відсторонили від командування російським угрупуванням вторгнення в Україну. Його замінили на головного політрука російської армії.

Про це розповів засновник проєкту Conflict Intelligence Team Руслан Левієв в ефірі російського блогера Майкла Накі на каналі в YouTube.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Левієв з посиланням на власні джерела серед високопоставлених російських військових підтвердив, що Дворнікова відсторонили від командування, оскільки генерал не зміг виконати жодної поставленої мети. Замість Дворнікова російськими військами зараз командує генерал Геннадій Жидко.

Примітно, що військового досвіду у нового командувача чи не менше, ніж у попереднього - рідко керував східним військовим округом російських військ, а потім перейшов на роботу в міноборони росії на посаду заступника міністра з військово-політичної роботи. Фактично, це не бойовий генерал, а головний замполіт.

«По суті, це такий головний замполіт, головний політрук» - резюмував Левієв.

Нагадаємо, 9 квітня стало відомо, що через плутанину і масштабні втрати в росії реорганізували систему управління угрупованням вторгнення в Україну. командування військами прийняв генерал Дворніков - командувач Південним військовим округом російської армії, досвідчений каратель.

1 червня західні ЗМІ повідомили, що Дворніков вже два тижні як зник. Деякі чиновники на Заході почали сумніватися в тому, що Дворніков все ще відповідає за військові дії в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: