Істерика в кремлі: Медведєв знову погрожує ударами по «центрам прийняття рішень» через РСЗВ HIMARS

Читать на русском
У кремлі вибухнули черговою порцією погроз, які вже нікого не цікавлять і нікого не в змозі налякати
Дмитро Медведєвtwitter.com

У росії знову почалася істерика на тлі того, що Сполучені Штати в новому пакеті військової допомоги передають Україні сучасні реактивні системи залпового вогню HIMARS. Істерика традиційно охоплює погрози вдарити по «центрам прийняття рішень».

Про це заявив заступник ради безпеки росії Дмитро Медведєв в інтерв'ю телеканалу Al Jazeera.

При цьому Медведєв заявляє, що центри прийняття рішень в Україні нібито знаходяться не в Києві.

У відповідь на постачання західної зброї росія може посилити обстріли – NYTУ відповідь на постачання Україні західного озброєння від партнерів росія може масово посилити обстріли.

«У разі, якщо, не дай Боже, ці види озброєнь будуть використані проти російських територій - в цьому випадку у Збройних сил нашої країни не залишиться іншого вибору, окрім як діяти на поразку центрів прийняття рішень. Всім зрозуміло, що це за центри — це і Міністерство оборони, і генштаб, і все що завгодно. Але звичайно, потрібно розуміти, що кінцеві центри прийняття рішень в цьому випадку, на жаль, знаходяться навіть не на території Києва. Тому це, безумовно, загроза, яку потрібно буде враховувати» - заявив він.

Раніше стало відомо про те, що Білий дім офіційно оголосив про постачання HIMARS для України. При цьому наголошується, що офіційний Київ обіцяв не застосовувати ці ракетні системи по території російської федерації.

Проте вже 2 червня посол США в Україні заявила, що влада України буде самостійно вирішувати, на які відстані вона буде застосовувати американські ракетні системи залпового вогню HIMARS.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: