У росії скаржаться на параліч та руйнування всієї логістики через потужні санкції

Читать на русском
Міністерство транспорту рф через санкції констатує руйнування логістики по всій країні та змушене в терміновому порядку шукати вихід з важкої ситуації
Ілюстративне фотоДзеркало тижня

Масштабні західні санкції, які були накладені на росію через її повномасштабне вторгнення в Україну, завдали дуже серйозної шкоди логістиці росіян. Фактично, можна говорити про повне руйнування логістичних ланцюжків з паралічем всієї системи.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на міністра транспорту росії Віталія Савельєва.

Як далі розвиватиметься війна в Україні: західні аналітики назвали п'ять сценаріївЗахідні аналітики назвали п'ять можливих сценаріїв подальшого розвитку війни в Україні – російський чи український крах, затяжна війна, український наступ чи ескалація.

Так, Савельєв визнав, що міністерство транспорту через санкції констатує руйнування логістики по всій країні та змушене в терміновому порядку шукати вихід з важкої ситуації.

«Ті санкції, які наклали сьогодні на рф, практично поламали всю логістику в нашій країні. І ми змушені шукати нові логістичні коридори» - заявив він.

Савельєв також сказав, що росія у якості альтернативи перекритим транспортним шляхам розглядає міжнародний транспортний коридор Північ-Південь (INSTC). Це маршрут, який з'єднує Індію з країнами Центральної Азії, росією та Європою через Іран.

Нагадаємо, в Угорщині запропонували Європейському союзу ввести ембарго на морські поставки російської нафти. При цьому, пропонуючи їх замінити постачанням наземними шляхами.

В окупованому Маріуполі військові рф намагаються відновити роботу порту, тому що це єдиний шлях вивезення вкраденого металу та інших награбованих в Україні ресурсів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: