На кремль подіє лише повна заборона на енергоносії – Єрмак

Читать на русском
На кремль подіє лише повна заборона на російські енергоносії. Сьогодні ситуація дає унікальний шанс зруйнувати енергетичну диктатуру москви.
president.gov.ua

На кремль подіє лише повна заборона на російські енергоносії. Сьогодні ситуація дає унікальний шанс зруйнувати енергетичну диктатуру москви.

Про це в telegtam написав керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

«На кремль подіють лише повна заборона та ембарго на російські енергоносії. Адже вони є водночас і ключовим джерелом живлення імперських амбіцій росії, і геополітичною зброєю», – йдеться в повідомленні.

Єрмак наголошує, що сьогодні ситуація дає унікальний шанс в короткі терміни зруйнувати енергетичну диктатуру москви.

«Перебудова моделі енергоспоживання Європи сьогодні – це самозахист та інвестиції у її розвиток. Зокрема, і зеленої енергетики. Енергетична свобода та енергетична демократія – ключ до майбутнього», – додає керівник Офісу президента.

За його словами, також необхідні повні блокуючі санкції проти всіх російських банків, починаючи з найбільших. Він зазначив, що розрахунки за газ в рублях категорично неприйнятні, а санкції мають передбачати відключення від платіжних систем, заморожування активів та їх подальшу конфіскацію.

Нагадаємо, в Угорщині запропонували Європейському союзу ввести ембарго на морські поставки російської нафти. При цьому, пропонуючи їх замінити постачаннями наземними шляхами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: